Zvezda podnijela krivičnu prijavu protiv Lesora

Lesor se u utorak izvinio i rekao da je to uradio nakon što ga je Petrušev udario tokom četvrte četvrtine, a igrač Zvezde je juče u policiji dao izjavu povodom ovog incidenta

2986 pregleda 8 komentar(a)
Lesor, Foto: ABA league j.t.d/Dragana Stjepanović
Lesor, Foto: ABA league j.t.d/Dragana Stjepanović

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da je danas i zvanično podnio krivičnu prijavu protiv igrača Partizana Matijasa Lesora zbog, kako navodi, "nasilničkog ponašanja i mučkog udaranja Filipa Petruševa".

"O narednim koracima detaljno ćemo obavještavati javnost jer želimo da i ona vidi da kao klub činimo sve što je u našoj moći da ograničimo uticaj onih koji misle da mogu da rade šta hoće. Među njih spada i francuski državljanin na privremenom radu u Republici Srbiji", navela je Zvezda u novom, četvrtom saopštenju povodom ovog slučaja.

Partizan je u ponedjeljak uveče poslije velikog preokreta pobijedio Zvezdu u utakmici 21. kola ABA lige, a poslije utakmice Lesor je udario Petruševa.

Lesor se u utorak izvinio i rekao da je to uradio nakon što ga je Petrušev udario tokom četvrte četvrtine, a igrač Zvezde je juče u policiji dao izjavu povodom ovog incidenta.

Bonus video: