Budućnost Voli od sjutra na turniru u Kaljariju

Ekipa Aleksandra Džikića u petak i subotu i sjutra učestvuje na međunarodnom turniru u italijanskom Kaljariju, pored domaćeg Dinamo Sasarija, francuskog Asvela i FIAT Torina
71 pregleda 0 komentar(a)
KK Budućnost Voli
KK Budućnost Voli
Ažurirano: 14.09.2017. 19:38h

Nakon dvomeča u Beogradu, i poraza protiv njemačkog Bremerhavena i FPM-a, te trijumfa na Memorijalu „Mirza Delibašić” u Sarajevu (pobjede protiv Slobode iz Tuzle i slovenačke Krke), košarkaše Budućnosti Volija očekuju nove provjere u pripremnom periodu.

Ekipa Aleksandra Džikića u petak i subotu i sjutra učestvuje na međunarodnom turniru u italijanskom Kaljariju, pored domaćeg Dinamo Sasarija, francuskog Asvela i FIAT Torina.

U Sasariju neće biti lakše povrijeđenog kapitena Suada Šehovića, a ostaje da se vidi koliko će moći da igra centar Kajl Lendri, koji je u posljednje dvije sedmice bio van stroja zbog povrede koljena.

Po završetku EP, ekipi su se, pored Šehovića, priključili i Nikola Ivanović i Filip Barović.

Podgoričani večeras (18) igraju u polufinalu protiv Torina, dok se dva i po sata kasnije sastaju Sasari i Asvel. Pobjednici polufinala će igrati finale u subotu u 20.30 časova, poraženi od 18 sati igraju meč za 3. mjesto.

Bonus video: