Pavićević kritikovao igrače nakon poraza, pa čestitao fudbalerima Hajduka

"Bila je razlika u želji, vidjelo se to od prve sekunde. U nekim periodima smo pokazivali da možemo, ali to nije bilo dovoljno da pariramo Splitu koji igra veoma dobro kod kuće", rekao je Pavićević nakon poraza od Splita

6274 pregleda 3 komentar(a)
Foto: KK Split
Foto: KK Split

Košarkaši Mornara su izgubili u Splitu (91:80) u 22. kolu AdmiralBet ABA lige, trener Mihailo Pavićević nije imao nikakvog razloga da bude zadovoljan.

"Bila je razlika u želji, vidjelo se to od prve sekunde. U nekim periodima smo pokazivali da možemo, ali to nije bilo dovoljno da pariramo Splitu koji igra veoma dobro kod kuće", rekao je Pavićević.

"Olakšali smo rivalu posao sa 19 izgubljenih lopti. Primili smo 34 poena nakon što smo gubili lopte, kada je tako ne možete da se nadate pobjedi ni protiv slabije ekipe nego što je Split - dodao je trener Barana.

Problem je što se te greške ponavaljaju iz meča u meč.

"Gubimo previše lopti. I večeras smo došli na minus pet, pa dali rivalu loptu u ruke i to je Split kažnjavao".

Povezani članci

17. Mart 2023.

Mornar nastavio seriju poraza u gostima

Ponovio je Pavićević priču o tome koliko je Mornar ove sezone mijenjao igrački kadar.

"Nikada nisam bio u ovakvoj situaciji u karijeri, 80 odsto tima je promijenjeno. Nekada se šalim da igračima ni imena ne pamtim, a ne da znam ko može koliko da pruži. U dobroj smo situaciji u borbi za opstanak, mada imamo težak raspored i ako ovako nastavimo onda ništa nije sigurno", kazao je Pavićević.

Za kraj je Pavićević ostavio - čestitku mladim fudbalerima Hajduka koji su se prije nekoliko dana plasirali u polufinale juniorske Lige šampiona.

"To je veliki uspjeh i svaka im čast. Aplaudirao sam treneru Marijanu Budimiru kada sam shvatio da je u dvorani, mada nisam vidio gdje sjedi", zaključio je Pavićević.

Bonus video: