Morant: Moram da budem odgovorniji i pametniji

NBA liga je suspendovala Moranta na osam utakmica nakon što se uživo uključio putem Instagrama i pokazao kako maše pištoljem u striptiz klubu u Koloradu poslije utakmice sa Denverom

6325 pregleda 0 komentar(a)
Morant, Foto: Reuters
Morant, Foto: Reuters

Košarkaš Memfisa Dža Morant rekao je sinoć da je napravio mnogo grešaka i još jednom se izvinio zbog ponašanja zbog kojeg je dobio suspenziju od osam utakmica u NBA ligi.

"Žao mi je zbog svega. Moj posao je sada da budem odgovorniji i pametniji", rekao je Morant poslije treninga, govoreći javno prvi put otkako mu je istekla suspenzija.

Sljedeće pitanje je kada će se vratiti na teren. Trener Memfisa Tejlor Dženkins je rekao da očekuje da će Morant igrati u sljedećoj utakmici protiv Hjustona, ali je igrač naveo da njegov status "još visi u vazduhu".

"Kada se budem osjećao da sam ponovo u ritmu i u dobrom stanju da se vratim, vratiću se", rekao je Morant.

NBA liga je suspendovala Moranta na osam utakmica nakon što se uživo uključio putem Instagrama i pokazao kako maše pištoljem u striptiz klubu u Koloradu poslije utakmice sa Denverom.

Sa neubičajenim brojem novinara koji su ga okružili, Morant je rekao i da "nikada nije imao problema sa alkoholom". Takođe planira i da napusti društvene mreže i da pusti da njegovi postupci govore umjesto njega.

Upitan da li su dvije nedelje bile dovoljne da shvati svoje probleme, Morant je odgovorio da je "proces u toku".

Tokom njegovog odustva, Memfis je upisao šest pobjeda i tri poraza i vratio se na drugo mjesto na tabeli Zapadne konferencije, iza Denvera.