Drežnjak: Spremali smo se za Budućnost, pokušaćemo da iznenadimo

SC Derbi sjutra (21) u "Morači" protiv Budućnost Volija igra meč 23. kola Admiralbet ABA lige

3540 pregleda 1 komentar(a)
Drežnjak, Foto: MZT/Danail Petrović
Drežnjak, Foto: MZT/Danail Petrović

Košarkaši SC Derbija nastavljaju sa paklenim ritmom u Admiralbet ABA ligi - nakon gostovanja Crvenoj zvezdi prethodnog vikenda, "studenti" sjutra (21) u "Morači" protiv Budućnost Volija igraju meč 23. kola regionalnog takmičenja.

Ekipa Andreja Žakelja na putu je da izbori plej-of - na osmom mjestu ima 10 pobjeda i 12 poraza, jedan trijumf više od Splita, a dva od Cibone, koji su prvi ispod crte.

"Očekuje nas još jedan meč, protiv tima koji je visoko pozicioniran na tabeli i jedan je od boljih u ligi. Imaju širok roster i sigurno će držati visok i agresivan ritam. Mi se više bavimo svojom igrom i problemima, ali bićemo motivisani i moramo odgovoriti energetski i fizički", rekao je u najavi meča Žakelj.

"Studenti" ne bježe od potencijalnog iznenađenja.

"Igramo sa ekipom koja se bori za sam vrh ABA lige i ovo će za nas biti još jedna utakmica u nizu sa ekipama iz gornjeg dijela tabele. Spremali smo se ove nedelje za Budućnost, znamo odakle nam dolaze najveće prijetnje i kako napadaju. Na nama je da pokažemo energiju i dobar pristup na obje strane terena, da probamo da iznenadimo i dođemo do pobjede", rekao je Mateo Drežnjak.

Bonus video: