Navijači Partizana oborili rekord, Obradović poručuje: Cedevita-Olimpija je važnija od Barse i Reala

Partizan pred 20.003 navijača savladao Olimpijakos (90:75) što je apsolutni rekord po posjećenosti ove sezone u Evroligi

11838 pregleda 12 komentar(a)
Navijači Partizana na utakmici sa Olimpijakosom, Foto: KK Partizan
Navijači Partizana na utakmici sa Olimpijakosom, Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana odigrali su sinoć još jedan savršen meč u Evroligi, savladali Olimpijakos (90:75) i jasno stavili do znanja da je plasman u plej-of realnost.

Partizan je lidera Evrolige savladao pred tačno 20.003 navijača, što je apsolutni rekord po posjećenost ove sezone u najjačem evropskom košarkaškom takmičenju.

"Čestitke igračima, velika potrošnja, velika energija... Svima pohvale za sve ono što su uradili. Imali smo neobičajno mnogo treninga za ovaj period sezone. Radili smo četiri treninga, veoma dobra četiri treninga... Zadovoljan sam svim osim treće četvrtine", rekao je nakon meča trener Partizana Željko Obradović.

Partizan je napadački odigrao savršeno i najboljoj odbrani u Evroligi ubacio 90 poena. "Crno-bijeli" naredne sedmice čekaju Barsu i Real, a prije toga će ugostiti Cedevita-Olimpiju u Admiralbet ABA ligi.

"Posljednja dva meča smo igrali protiv dvostrukog prvaka Evrope, Efesa i Olimpijakosa koji je igrao Fajnal-for. Očekuju nas Barselona i Real i sad ja treba da očekujem da ćemo stalno biti na istom nivou. Ovo o čemu pričam o Barseloni i Realu to je poslije Olimpije. Olimpija je važnija od ovih utakmica što dolaze poslije, najiskrenije", istakao je Obradović.

Partizan je trenutno na sedmom mjestu Evrolige sa skorom 17-13.

Bonus video: