Zvezda u Baru, Pavićević: Nema neizvjesnosti, igrači da uživaju

Meč u "Topolici", u okviru 23. kola Admiralbet ABA lige, počinje sjutra u 17 časova

6118 pregleda 4 komentar(a)
Pavićević na prethodnom meču sa Zvezdom u Beogradu, Foto: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanović
Pavićević na prethodnom meču sa Zvezdom u Beogradu, Foto: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanović

Košarkaši Mornara sjutra (17) dočekuju Crvenu zvezdu u 23. kolu Admiralbet ABA lige.

Do kraja regularnog dijela sezone ostala su još četiri kola, a meč sa šampionom Jadrana je prvi u paklenom nizu za Barane, koji će do kraja igrati još protiv Budućnost Volija, Cedevita Olimpije i FMP-a. Ekipa je trenutno na skoru od sedam pobjeda i 14 poraza, uz meč manje (protiv Igokee), ali i boljim međusobnim skorom od čačanskog Borca koji je trenutno u zoni baraža.

"Znamo ko nam dolazi u goste. Evroligaška ekipa, sastavljena od vrhunskih pojedinaca. Publika će moći da uživa u majstorijama asova kao što su Kampaco, Nedović i Vildosa. Svi igrači Zvezde su na velikom nivou. Rezultatski nema neizvjesnosti - ulazimo rasterećeno. Od igrača tražim da uživaju i daju sve od sebe", rekao je u najavi meča trener Mornara Mihailo Pavićević.

Ranije je saopšteno da je cijena karte za ovaj meč 15 eura.

"Očekuje nas praznik košarke, ponosni smo što ćemo još jednom priuštiti jedan košarkaški spektakl našim navijačima. To je velika stvar za naš klub i grad - da evo već sedam godina dovodimo u goste takve ekipe kao što su Zvezda i Partizan. Ponosni smo na to", kazao je Pavićević.

Bonus video: