Kašćelan: Želimo da dobru sezonu učinimo još boljom

Crnogorski trener Zoran Kašćelan danas će sa banjalučkim Borcem pokušati da izbori plasman u polufinale NLB ABA2 lige. Rival je Široki, a meč počinje u 21 čas

4476 pregleda 1 komentar(a)
Zoran Kašćelan, Foto: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanović
Zoran Kašćelan, Foto: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanović

Prije godinu dana crnogorski trener Zoran Kašćelan je na klupi banjalučkog Borca naslijedio Dragana Nikolića.

Mladi stručnjak radi odličan posao, a ove sezone je sa ekipom iz Banjaluke izborio plasman na završni turnir NLB ABA2 lige u Domžalama, gdje će se večeras (21) protiv Širokog boriti za plasman u polufinale.

Za razliku od većine timova, koji su u Ljubljanu - gdje su ekipe smještene - stigli u ponedjeljak, ekspedicija Borca je došla juče, ali se put od Banjaluke neočekivano odužio zbog zastoja u saobraćaju.

„U Domžale dolayimo sa željom da sezonu učinimo još boljom. Liga je ujednačena i svaka ekipa ima svoje šanse. Fokusirani smo samo na utakmicu sa Širokim. Oni su odlična, iskusna ekipa i upravo je iskustvo njihova prednost na ovom meču. Mi smo mlad tim, koji gaji drugačiji stil igre. Vjerujem da ćemo biti motivisani i da ćemo imati šta da prikažemo i pokažemo da nam je mjesto u vrhu ABA2 lige", rekao je Kašćelan u najavi meča.

Borac je regularni dio sezone završio na četvrtom mjestu sa skorom 9-4. U ligi BiH je na drugom mjestu sa 17 pobjeda i četiri poraza.

Bonus video: