Obradović: Budućnost ima kvalitet, a na domaćem terenu igra sasvim drugačije

"Ono što je bitno pred meč je da smo napravili skauting, ali je činjenica da je Budućnost promijenila trenera i sigurno će biti nekih novih stvari u igri protivnika", istakao je popularni Žoc

3340 pregleda 5 komentar(a)
Obradović, Foto: Partizan NIS/Dragana Stjepanović
Obradović, Foto: Partizan NIS/Dragana Stjepanović

Čekajući mečeve sa Real Madridom u četvrtfinalu Evrolige, košarkaši Partizana pokušaće u paklu "Morače" da obezbijede prvo mjesto u AdmiraBet ABA ligi.

Ipak, pitaće se u Budućnost Voli - iako naš predstavnik u regionalnom takmičenju u derbi meč (petak, 19h) ulazi nakon slabijih partija i promjene trenera.

"Posljednja je utakmica, svjesni smo njegog značaja. Ono što je bitno pred meč je da smo napravili skauting, ali je činjenica da je Budućnost promijenila trenera i sigurno će biti nekih novih stvari u igri protivnika. Na nama je da probamo na samoj utakmici da reagujemo i da vidimo da li ima nekih noviteta, što se taktike igre tiče. Zdravi smo, spremni i svjesni toga šta nas očekuje protiv ekipe koja ima kvalitet i koja naravno da domaćem terenu igra sasvim drugačije", poručio je Obradović.

Partizan je u seriji od 15 trijumfa u regionalnom takmičenju.

"Ovo je najbitnija utakmica u dosadašnjem dijelu sezone. Želimo da obezbijedimo prvo mjesto koje nam je jako važno pred početak plej-ofa, a svi znamo koliko dugo Partizan nije bio prvi na kraju regularnog dijela ABA lige. Dugo sam ovdje, znam kako izgleda gostovanje u punoj "Morači" i koliko je teško. Igramo protiv dobre ekipe koja će sigurno pokazati reakciju na promjenu trenera. Mi moramo da budemo fokusirani, da igramo našu igru i ako tako bude, sigurno ćemo odraditi dobar posao", istakao je krilni košarkaš Partizana Uroš Trifunović.

Bonus video: