Mornar završava sezonu u ABA ligi, Pavićević: Neka bude atraktivna košarka

Barani u posljednjem meču u regionalnom takmičenju igraju sa Igokeom (nedjelja od 18 sati)

3722 pregleda 5 komentar(a)
Foto: KK Mornar/Media Pro
Foto: KK Mornar/Media Pro

Mornar u nedjelju spušta zavjesu na nastup u AdmiralBet ABA ligi.

Završava sezonu koja je dobro počela, kasnije se pretvorila u borbu za opstanak koja je definitivno uspješno završena prije nekoliko sedmica.

Barani su tako ispunili prvi i glavni cilj, a na kraju regularnog dijela u "Topolicu" stiže Igokea (18 sati) koja je takođe prebrinula sve brige oko opstanka...

"Ljudi iz Laktaša su naši veliki sportski prijatelji koji nas uvijek dočekaju na predivan način. Mi se trudimo da im uzvratimo istom mjerom. I za njih i za nas sezona je završena, pa ova utakmica nema nikakav rezultatski značaj. Zato se nadam da će publika uživati u atraktivnoj košarci sa obje strane", rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević pred odloženu utakmicu 14. kola.

Iskusni bek Barana Nemanja Vranješ već misli na crnogorsko prvenstvo.

"Drago nam je što u ovu utakmicu ulazimo rasterećeni i što smo obezbijedili opstanak. Da nismo imali pehove u vidu povreda vjerujem da bi se Mornar do kraja borio za mjesto u plej-ofu. Ipak, meč protiv Igokee za nas će biti i prilika da se pripremimo za početak plej-ofa domaćeg šampionata, jer već u utorak igramo protiv Teoda", istakao je Vranješ.

Mornar juri deveti trijumf u sezoni, Igokea želi 11.

"Daćemo sve da nastavimo sa dobrim igrama i da na pravi način završimo sezonu", kazao je trener tima iz Laktaša Vladimir Jovanović.

Bonus video: