Bruks žali zbog statusa lošeg momka nakon što je udario Džejmsa

Lejkersi su u subotu pobijedili Memfis sa 111:101 i poveli sa 2:1 u prvoj rundi plej-ofa NBA lige, a Bruks je isključen na početku treće četvrtine nakon što je udario Džejmsa u prepone

2040 pregleda 0 komentar(a)
Džejms i Bruks u duelu, Foto: Reuters
Džejms i Bruks u duelu, Foto: Reuters

Košarkaš Memfisa Dilon Bruks požalio se na svoj status "lošeg momka", za koji je okrivio medije i navijače, a nakon što je na utakmici protiv Los Anđeles Lejkersa isključen zbog udaranja Lebrona Džejmsa.

Bruks, koji je odbio da komentariše isključenje odmah posle utakmice, takođe je pozdravio to što nije dobio dodatnu kaznu i što će moći da igra u četvrtoj utakmici protiv Lejkersa.

Lejkersi su u subotu pobijedili Memfis sa 111:101 i poveli sa 2:1 u prvoj rundi plej-ofa NBA lige, a Bruks je isključen na početku treće četvrtine nakon što je udario Džejmsa u prepone.

Bruks je posle treninga svog tima u nedelju izjavio da je to bio nenamjeran faul.

"Mislite da sam namjeravao da udarim Lebrona Džejmsa u...? Igram košarku. Ja sam košarkaš", rekao je Bruks.

"Mediji su od mene napravili negativca, navijači su me napravili negativcem i to je stvorilo potpuno drugačiju sliku o meni", dodao je on.

To je bilo treće isključenje Dilona Bruksa ove sezone.

Uoči druge utakmice protiv Lejkersa, Bruks je ismijevao godine Lebrona Džejmsa (38), nazivajući ga starim i rekavši da nije "na istom nivou" kao ranije.

"Jesam li rekao nešto što nije istina", upitao je Bruks, prije nego što je zatvorio dalju priču.

Bonus video: