Egzum: Koncentrišem se da uradim sve što je potrebno kako bi navijačima donijeli titulu Evrolige koju zaslužuju

"Hvala svima na porukama podrške. Ovo su bila luda 24 sata, ali klupski ljekari čine sve što mogu da izliječe povredu koju sam zadobio tokom tuče"

8732 pregleda 2 komentar(a)
Egzum sa loptom, Foto: KK Partizan
Egzum sa loptom, Foto: KK Partizan

Košarkaš Partizana Dante Egzum rekao je danas da čini sve kako bi se što prije oporavio od povrede koju je zadobio u utakmici protiv Real Madrida i osvojio titulu u Evroligi sa crno-bijelima.

"Hvala svima na porukama podrške. Ovo su bila luda 24 sata, ali klupski ljekari čine sve što mogu da izliječe povredu koju sam zadobio tokom tuče. Koncentrišem se da uradim sve što je potrebno da se vratim i nastavim ovo putovanje kako bismo donijeli Beogradu i njegovim navijačima titulu Evrolige koju zaslužuju", naveo je Egzum na društvenim mrežama.

Dante Egzum
foto: Instagram

Egzum je povrijedio tetivu stopala tokom velike tuče koja je izbila minut i 40 sekundi prije kraja utakmice u Madridu, u četvrtfinalu Evrolige.

Centar Reala Geršon Jabusele je rvačkim zahvatom bacio Egzuma na parket, poslije čega je igrač Partizana povrijeđen.

"Vaša podrška mi mnogo znači i nadam se da ćemo se uskoro vidjeti na terenu", dodao je australijski košarkaš.

Partizan vodi protiv Reala sa 2:0 i potrebna mu je još jedna pobjeda kako bi se plasirao na fajnal-for u Kaunasu.

Treća utakmica biće odigrana u utorak 2. marta u Beogradskoj areni.

Evroliga je danas donijela odluku da kapiten Partizana Kevin Panter neće igrati naredne dvije evroligaške utakmice, dok je Matijas Lesor suspendovan jedan meč.

Kod Reala, Geršon Jabusele - nakon divljačkog poteza kada je bacio na prket Dantea Egzuma - neće biti na terenu u sljedećih pet duela, a jedna utakmica pauze sljeduje Gabrijela Deka.

Oba kluba moraju da plate po 50 hiljada eura, a Evroliga je objavila i da klubovi nemaju pravo žalbe.

Bonus video: