Zahtjevi Reala pred dolazak u Beograd: Policijska pratnja, pojačano obezbjeđenje...

Španski klub predao listu zahtjeva, Partizan, srpska vlast i policija izašli u susret

13854 pregleda 16 komentar(a)
Detalj sa utakmice u Madridu, Foto: KK Partizan
Detalj sa utakmice u Madridu, Foto: KK Partizan

O tuči igrača Reala i Partizana na drugoj utakmici četvrtfinale serije Evrolige se i dalje priča, a pričaće se i nakon završetka sezone, jer će se scene iz Madrida teško zaboraviti.

Nakon dva susreta u Madridu serija se seli u Beograd, a treću utakmicu srpska i španska ekipa odigraće u utorak (20.30) u "Štark areni".

Real, dakle, dolazi u Beograd, "Arena" je odavno rasprodata, preko 20.000 navijača dočekaće Madriđane, a dešavanja iz Madrida natjerala su goste da pošalju specijalnu listu zahtjeva.

Izraelski Valasport objavio je spisak zahtjeva, koje su iz španskog kluba uputili domaćinu. Partizan, kao i srpska vlast i policija odobrili su ove zahtjeve. Real, između ostalog, traži pojačano obezbjeđenje u hotelu i u "Areni", ali i konstantnu policijsku pratnju.

Ovo su zahtjevi Madriđana:

- Da autobus pokupi igrače i osoblje odmah po iskrcavanju iz aviona, kako bi boravak na terminalu bio izbjegnut, a samim tim i eventualni kontakt sa navijačima Partizana;

- Stalnu policiju pratnju: od aerodroma do hotela, od hotela do "Arene" i nazad, kako za treninge, tako i za utakmice, a onda i od hotela do aerodroma na povratku;

- Da bude pojačano obezbjeđenje u hotelu tokom 24 časa;

- Da bude pojačano obezbjeđenje tokom utakmice – u čitavoj hali, a naročito oko klupe Reala.

Bonus video: