Nikolić nakon suspenzije napustio MZT

Komesar šampionata Sjeverne Makedonije suspendovao je danas Nikolića "zbog krajnje nesportskog odnosa prema protivničkom košarkašu" na meču protiv Kožuva

5602 pregleda 1 komentar(a)
Dragan Nikolić, Foto: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanović
Dragan Nikolić, Foto: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanović

Srpski strateg Dragan Nikolić od danas nije trener MZT-a poslije suspenzije zbog nesportskog ponašanja, saopštio je makedonski šampion.

Uprava MZT Skoplje Aerodrom saopštila je da prekid saradnje zajednički dogovoren pošto je objavljena suspenzija Nikoliću od 10 mečeva.

Komesar šampionata Sjeverne Makedonije suspendovao je danas Nikolića "zbog krajnje nesportskog odnosa prema protivničkom košarkašu" na meču protiv Kožuva.

Uprava skopskog kluba je istakla da žali što je došlo do takve situacije pred sam kraj sezone u makedonskoj ligi, u situaciji kada se MZT bori za 10. šampionsku titulu u klupskoj istoriji.

"Popularni Gagi imao je duge razgovore sa čelnicima 'plavo-bijelih' o situaciji oko ove odluke Košarkaške federacije Makedonije (KFM) i u kojima je postignut zajednički dogovor da je ovakvo razrješenje najčasniji čin za klub, nakon čega je on još jednom izrazio veliku ljubav i potvrdio da je ostavio svoje srce na najbolji način ", navodi se u saopštenju skopskog kluba.

Dodaje se da će Nikolića na mjestu šefa stručnog štaba MZT naslijediti njegov dosadašnji prvi pomoćnik Vasko Atanasov.

Uprava MZT je zahvalila "Nikoliću na svemu što je uradio tokom boravka u dvorani 'Jane Sandanski' i želi mu mnogo sreće u daljoj karijeri, uz nadu da će im se putevi u budućnosti ponovo ukrstiti".

Bonus video: