Dončić ponudio da snosi troškove sahrane stradalih đaka u Beogradu, kao i savjetovanje za sve pogođene tragedijom

"Zbog tragedije i izgubljenih dječjih, nevinih života moje srce je slomljeno. Moje misli su sa porodicama žrtava i cijelom nacijom"

6045 pregleda 20 reakcija 19 komentar(a)
Dončić, Foto: Reuters
Dončić, Foto: Reuters

Košarkaš Dalasa Luka Dončić najavio je da će putem svoje fondacije pomoći porodicama, učenicima i nastavnicima beogradske škole "Vladislav Ribnikar", u kojoj je poginulo devet osoba u oružanom napadu 13-godišnjeg đaka.

"Zbog tragedije i izgubljenih dječjih, nevinih života moje srce je slomljeno. Moje misli su sa porodicama žrtava i cijelom nacijom. Moja fondacija, povodom ovog teškog i nemilog događaja, pruža podršku svim porodicama, učenicima i nastavnicima Osnovne škole Vladislav Ribnikar", naveo je Dončić u saopštenju.

Slovenački košarkaš izrazio je saučešće porodicama stradalih i rekao da će obavijestiti javnost o daljim koracima.

Kako je preneo ESPN, Dončić je ponudio da plati troškove sahrana, kao i savjetovanja za djecu, nastavnike i sve pogođene velikom tragedijom.

Osmoro djece i radnik obezbjeđenja ubijeni su u srijedu ujutru u oružanom napadu jednog učenika u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u centru Beograda. U napadu je povrijeđeno još šestoro đaka i jedna nastavnica.

Bonus video: