Budućnost i Zvezda u nedjelju počinju borbe za ABA finale

Druga utakmica igraće se tek nakon devet dana - u utorak, 23. maja, u "Morači". Termin eventualne majstorice u Beogradu biće naknadno određen

8750 pregleda 7 komentar(a)
Kameron Rejnolds i Nikola Ivanović na prvom meču u Pioniru ove sezone, Foto: ABA
Kameron Rejnolds i Nikola Ivanović na prvom meču u Pioniru ove sezone, Foto: ABA

SC Derbi i Partizan još nisu počeli četvrtfinalne duele, Cedevita Olimpija i FMP u subotu će odlučiti ko će u polufinale, a samo dan kasnije Budućnost Voli i Crvena zvezda kreću u bitke za veliko finale.

Prvi meč polufinala AdmiralBet ABA lige između Zvezde i Budućnosti igra se u nedjelju od 19.30h u beogradskom "Pioniru", piše na sajtu regionalnog košarkaškog takmičenja.

Druga utakmica igraće se tek nakon devet dana - u utorak, 23. maja, u "Morači". Termin eventualne majstorice u Beogradu biće naknadno određen.

Naš drugi predstavnik u plej-ofu SC Derbi čeka da Partizan završi obaveze u četvrfinalu Evrolige protiv Real Madrida nakon čega bi trebalo da bude poznato kada će krenuti i serija između podgoričkog i beogradskog kluba.

U četvrtfinalnoj seriji između Cedevita Olimpije i FMP-a trenutno je 1:1, a odluka o polufinalisti pada u subotu u Ljubljani.

Budućnost je u četvrtfinalu sa dvije pobjede eliminisala Megu, dok je Crvena zvezda istim rezultatom eliminisala Zadar.

Bonus video: