Obradović: Sada napad na ABA krunu, Partizan treba da bude stalan član Evrolige

"Vidjeli ste koliko smo lijepu sliku poslali u Evropu za treću utakmicu, iako su mnogi očekivali nerede. Jako sam ponosan na sve što smo pokazali u Evroligi"

7808 pregleda 12 komentar(a)
Obradović, Foto: BETAPHOTO
Obradović, Foto: BETAPHOTO

Partizan je jedna od ljepših košarkaških priča ove sezone u Evropi, ali za fajnal-for Evrologe protiv Real Madrida se ne propuštaju prilike kakve su "crno-bijeli" imali na 2:0 iz Madrida i "plus 18" u petom meču.

Svjetla najveće pozornice u Kanusau tako su bila i blizu i daleko za ekipu Željka Obradovića, a sada u finišu sezone slijedi povratak u relanost, ali i u veoma bitne bitke.

"Od petka se spremamo za ABA ligu, gdje nam je cilj da osvojimo titulu", poručio je nakon eliminacije u petom meču plej-ofa Željko Obradović, trener Partizana.

Prva prepreka Partizanu u četvrtfinalu ABA lige biće naš predstavnik SC Derbi, a termini tih mečeva trebalo bi ubrzo da budu poznati.

Velikan iz Beograda ove sezone se vratio u Evroligu, jer je ekipama iz Rusije zabranjeno da se takmiče zbog rata u Ukrajini, ali je kroz cijelu sezonu pokazao da je zaslužio specijalnu pozivnicu.

"Partizan treba da bude stalan član Evrolige, to nam je svima glavni cilj, pa i moj otkako sam se vratio", dodao je Obradović. "Vidjeli ste koliko smo lijepu sliku poslali u Evropu za treću utakmicu, iako su mnogi očekivali nerede. Jako sam ponosan na sve što smo pokazali u Evroligi".

Bonus video: