Već viđeno: Zvezda krenula sa saopštenjima, pominje "zamke", nezadovoljna sudijskom trojkom...

"Prvu utakmicu polufinala ABA lige (protiv Budućnosti) u Beogradu i pored više dobronamjernih upozorenja sudiće nam slovenačka sudijska trojka: Saša Pukl, Damir Javor i Sašo Petek"

22569 pregleda 51 reakcija 51 komentar(a)
Foto: KK Crvena zvezda Meridianbet/Tviter
Foto: KK Crvena zvezda Meridianbet/Tviter

Već viđeno kada je u pitanju Crvena zvezda - košarkaški klub iz Beograda krenuo je sa saopštenjima, a sada se oglasio pred start polufinalne serije AdmiraBet ABA lige protiv Budućnost Volija.

Zvezda je pozvala navijače da podrže tim u prvoj utakmici jer kako navode "ponovo očekuju razne zamke na putu i borbi za titulu".

"Koliko one (zamke) mogu da budu velike vidjeli smo tokom ligaškog dijela jednog drugog takmičenja gdje smo na više načina saplitani pogrešnim odlukama kojima smo ostajali bez pobjeda, raznim zabranama, finansijskim opstrukcijama, kao i kaznama u namjeri da ne završimo u četvrtfinalu. To u ovom takmičenju nećemo dozvoliti i kao klub tražimo normalan tretman u kome će se na terenu odrediti ko je bolji", navodi se u saopštenju.

Budućnost će u prvom meču polufinala biti gost kod Crvene zvezde u nedjelju od 19.30h.

"Prvu utakmicu polufinala ABA lige u Beogradu i pored više dobronamjernih upozorenja sudiće nam slovenačka sudijska trojka: Saša Pukl, Damir Javor i Sašo Petek. Ako neko nije informisan i nekome nije jasno...", kažu iz Zvezde.

"Crvena zvezda poziva sve naše pristalice da dođu u nedjelju uveče u halu 'Aleksandar Nikolić', ispune je i pruže veliku podršku našem timu u nastojanjima da polufinalnu seriju otvori pobjedom", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: