Ivanović: Budućnost nakon promjene trenera igra izvanredno, Grin je u životnoj formi

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju sjutra (19.30) ekipu Budućnosti, u prvoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige

11506 pregleda 55 reakcija 0 komentar(a)
Duško Ivanović, Foto: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanović
Duško Ivanović, Foto: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanović

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je danas da vjeruje da njegova ekipa čvrstom i odgovornom igrom može do pobjede protiv Budućnosti, na startu polufinalne serije plej-ofa ABA lige.

"Budućnost nakon promjene trenera igra izvanredno... Ozbiljan klub je u pitanju, imaju svoje ambicije i želje, a to je sigurno plasman u finale. Igraju agresivno, sa puno samopouzdanja i sa jasno podijeljenim ulogama. Erik Grin igra fantastično u posljednje vrijeme i možemo da kažemo da igra u životnoj formi. Ipak, vjerujem da čvrstom i odgovornom igrom uz pune tribine možemo do pobjede", rekao je Ivanović, prenosi klub.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju sjutra (19.30) ekipu Budućnosti, u prvoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige.

"Podrška nam mnogo znači, ne moram da ponavljam koliko, jer se to pokazalo i u Evroligi, zato pozivam naše navijače da dođu i da nam pomognu u nedjelju uveče kako bismo otvorili ovu seriju kako želimo", rekao je Ivanović koji će za ovaj meč imati na raspolaganju sve igrače.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić je rekao da "crveno-bijeli" dobro poznaju ekipu Budućnosti i naveo da je to dobar tim koji je igrao dobro tokom sezone, a "sada još bolje".

"Grin je sada vođa tog tima, ostali igrači takođe znaju svoje uloge, prisutna je i neka nova energija što je slučaj uvijek kada dođe do nekih promjena, u ovom slučaju trenera. Ovo su kratke serije i moramo jako, čvrsto i odgovorno da uđemo u prvu utakmicu", istakao je Dobrić.

Drugi meč ove polufinalne serije, koja se igra na dvije pobjede, na programu je 23. maja u Podgorici.

Bonus video: