Ivanović: Poštujemo Budućnost, ali idemo u Podgoricu da pobijedimo

Budućnost Voli i Crvena zvezda sjutra (20) u "Morači" igraju drugi polufinalni meč Admiralbet ABA lige

11262 pregleda 42 reakcija 3 komentar(a)
Ivanović na prvom polufinalnom meču u Beogradu, Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović
Ivanović na prvom polufinalnom meču u Beogradu, Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Budućnost Volija i Crvene zvezde odigraće sjutra (20) u "Morači" drugi meč polufinalne serije Admiralbet ABA lige.

Beograđani su u prvoj utakmici slavili ubjedljivo (93:55), poveli u seriji i došli na korak od plasmana u novo finale.

Ali, novi meč se igra u "Morači", Budućnost je domaćin i učiniće sve da seriju vrati u Beograd.

Uoči susreta u Podgorici, trener aktuelnog šampiona Duško Ivanović poručuje da njegovu ekipu očekuje težak posao, ali da će učiniti sve da već sjutra završi posao i plasira se u finale.

„Očekuje nas novi meč protiv Budućnosti, kluba koji poštujemo i protiv tima protiv koga nas očekuje u utorak težak posao. Odigrali smo odličnu utakmicu u Beogradu, ali sada igramo na gostujućem terenu gdje će košarkaši Budućnosti imati podršku, a sigurno će odigrati vrlo angažovano, jer rezultat prve utakmice nije realan pokazatelj njihovog kvaliteta. Idemo da odigramo čvrsto, dobro, sa puno energije i sa željom da pobijedimo“ rekao je u najavi meča Ivanović.

Crvena zvezda je slavila oba puta u regularnom dijelu sezone.

„Dobro se poznajemo sa ekipom Budućnosti, slijedi nam četvrti meč ove sezone. Prethodni smo odigrali odlično, ali taj meč, i razlika u toj utakmici nisu mjerilo kvaliteta ekipe Budućnosti. Sada će igrati pred svojim navijačima, sa željom da se pokažu u boljem svjetlu i da dođu do pobjede, čime bi vratili seriju u Beograd. Moramo biti spremni da istaknemo naše kvalitete i nametnemo ritam koji nama odgovora kako bi došli do rezultata a to je pobjeda i plasman u finale“ rekao je košarkaš Zvezde Filip Petrušev.

Bonus video: