Milutinov napustio CSKA

Milutinov je sa moskovskim timom 2021. godine osvojio titulu u VTB ligi, a ove godine je proglašen za najkorisnijeg igrača takmičenja (MVP)

2087 pregleda 2 komentar(a)
Milutinov, Foto: Shutterstock
Milutinov, Foto: Shutterstock

Srpski košarkaš Nikola Milutinov nije više član košarkaškog CSKA iz Moskve, nakon što je četiri godine nosio dres tog tima, saopštio je danas ruski klub.

Milutinov je tokom igranja za CSKA imao problema sa povredama, a ukupno je za moskovski klub odigrao 119 utakmica, uz prosjek od 12,2 poena, 8,6 skokova, 1,3 asistencije i 0,6 blokada po meču.

Srpski centar je takođe i najkorisniji igrač u istoriji kluba, sa prosječnim indeksom korisnosti 22,2.

"Teško je reći doviđenja svim sjajnim saigračima, prijateljima i navijačima koje sam upoznao u Moskvi. Uživao sam u svakom minutu boravka i igranja. Bila je velika čast igrati za tako veliki i istorijski klub. Ali vrijeme je da krenem dalje. Želim svima sve najbolje i puno sreće. Siguran sam da će se CSKA vratiti na vrh Evrope i da ćemo se opet vidjeti", rekao je 28-godišnji košarkaš, prenio je sajt kluba.

Milutinov je sa moskovskim timom 2021. godine osvojio titulu u VTB ligi, a ove godine je proglašen za najkorisnijeg igrača takmičenja (MVP).

CSKA i ostali ruski klubovi suspendovani su iz Evrolige, nakon početka rata u Ukrajini.

Bonus video: