Ponovo bolji od Sigala, Mornar ne zna za poraz u pripremnom periodu

0 komentar(a)
KK Mornar, Foto: Jedro.bar
KK Mornar, Foto: Jedro.bar
Ažurirano: 05.09.2017. 20:30h

Košarkaši Mornara i drugi put u dva dana su u "Topolici" porazili Sigal iz Prištine - večeras je bilo 92:69 za Barane, u šestom pripremnom meču izabranika Mihaila Pavićevića ovog ljeta.

Interesantno, na početku posljednje četvrtine gosti su, poslije druge tehničke greške koju je Radoš Savović, zbog prigovora, dosudio njihovoj klupi, povukli ekipu sa terena, pri rezultatu 71:57, na osam i po minuta do kraja. Ipak, Prištevci su se dozvali pameti nakon pet minuta, s obzirom da se, ipak, radi o prijateljskom meču, i vratili na teren da završe utakmicu.

Igrači Mornara sa spoljnih pozicija ponovo su bili raspoloženi za igru i postigli su 12 trojki, jednu manje nego sinoć (84:76), ali su i u reketu bili čvršći, pa su goste sveli ispod 70 poena.

„Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i rastemo kao tim.. Imamo harmoničnu ekipu u kojoj vlada zdrava, drugarska i pobjednička atmosfera. Izuzetno sam zadovoljan kako se stvari odvijaju, iako je još mnogo posla pred nama“, rekao je nakon meča trener Mornara Mihailo Pavićević.

Barani su prošle sedmice odigrali četiri utakmice u Srbiji, i slavili su u sve četiri.

Dva puta su savladali Borac iz Čačka (86:77, 91:69), te po jednom Slogu iz Kraljeva (103:74) i Zlatibor (79:68).

Bonus video: