Ivanović vjeruje u preokret: Za titulu su potrebne tri pobjede

"Nismo klonuli duhom. Vjerujem da možemo - ja i svi u ekipi i klubu. To je jedini način da stignemo do cilja sa kojim smo ušli u finalnu seriju", kazao je crnogorski trener na klupi Zvezde

8426 pregleda 5 komentar(a)
Foto: KK Partizan
Foto: KK Partizan

Crvena zvezda mora da savlada Partizan tri puta zaredom da bi odbranila titulu u AdmiralBet ABA ligi.

"Crno-bijeli" vode 2:0 u finalnoj seriji, a trener Zvezde Duško Ivanović nema dilemu da je preokret moguć.

"Partizan je zasluženo slavio, maksimalno je iskoristio prednost domaćeg parketa. Imali smo šanse da dobijemo u oba meča, ali nismo zato što smo igrali sa mnogo oscilacija i grešaka. To je pomoglo Partizanu", rekao je crnogorski stručnjak i nastavio:

"Partizan vodi u seriji 2:0, ali za titulu su potrebne tri pobjede. Okrećemo se utakmicama koje slijede i vjerujem da možemo da stignemo do trona. U meču koji je ostao iza nas ključ je bila odbrana, odnosno pad u odbrani", istakao je Ivanović.

"Nismo klonuli duhom. Vjerujem da možemo - ja i svi u ekipi i klubu. To je jedini način da stignemo do cilja sa kojim smo ušli u finalnu seriju. Moramo da održimo nivo energije u oba smjera, moramo da svedemo oscilacije i greške na minimum, a da povećemo fokus, jer će kao i u prethodna dva meča presuditi slobodna bacanja, greške, sitni detalji...", kazao je Ivanović.

Bonus video: