Obradović: Real je završena priča, nastavljamo seriju kao da je tek počela

"Imali smo dosta grešaka, dozvolili mnogo otvorenih šuteva, lakih poena, ali se to zaboravlja. Ovo je velika prednost, momci zaslužuju pohvale", rekao je trener Partizana

8363 pregleda 1 komentar(a)
Foto: KK Partizan
Foto: KK Partizan

Trener Partizana Željko Obradović nije bio euforičan na pres konferenciji nakon druge pobjede njegove ekipe u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige nad Crvenom zvezdom.

"Crno-bijeli" su večeras slavili 87:78 i na trijumf su od prve titule u regionalnom takmičenju od 2013.

"Imamo dvije pobjede, ali nam nedostaje još jedna za titulu. Imali smo dosta grešaka, dozvolili mnogo otvorenih šuteva, lakih poena, ali se to zaboravlja. Ovo je velika prednost, momci zaslužuju pohvale", rekao je Obradović.

Novinari su ga podsjetili na to da je Partizan protiv Reala u četvrtfinalnoj seriji Evrolige imao 2:0. Kasnije je eliminisan...

"Da li bi mogao da se ponovi Real? Real je završena priča. Vodimo 2:0 i idemo dalje, nastavljamo seriju kao da je tek počela. Fokusirani smo na treći meč, sa ciljem da odigramo bolje, agresivnije i sa istom energijom kao što je to bio slučaj u prva dva", istakao je Obradović.

Navijači su pogrdno skandirali Nemanji Nedoviću.

"Neke stvari sam čuo, neke nisam, jer sam fokusiran na parket. Od kako sam došao uvijek apelujem na fer i sportsko navijanje. Međutim, to su stvari koje se rješavaju na mnogo višem nivou. Pero je u vašim rukama, ne znam zašto ne pišete o tome ko inicira incidente. Uvijek sam korektan u komunikaciji sa medijima, tako će biti i dalje", kazao je Žoc novinarima i zaključio:

"Zakon o sportu je rješenje za sve probleme".

Treći meč je u nedjelju u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Bonus video: