Barsa reagovala na izjavu Mirotića: Odavno je znao za našu odluku

"Iznenađen sam Mirotićevim izjavama u kojima ističe da nije imao pojma šta se dešava", kaže legendarni Huan Karlos Navaro

6658 pregleda 14 komentar(a)
Foto: Reuters/Marko Đurica
Foto: Reuters/Marko Đurica

Saradnja Nikole Mirotića i Barselone se bliži kraju i završiće se uz ružne riječi - u to više nema sumnje.

Nakon što je rođeni Podgoričanin juče u intervjuu za Mundo deportivo rekao da mu je klub samo rekao da "želi da ide drugim putem" i da mu nije ponudio objašnjenje, sada je reagovao tim menadžer Katalonaca Huan Karlos Navaro:

"Iznenađen sam Mirotićevim izjavama u kojima ističe da nije imao pojma šta se dešava. To je odluka koju smo donijeli i za koju on zna odavno", rekao je legendarni košarkaš "blaugrane".

Posljednjih sedmica se pisalo o tome da je Barsa dala Mirotiću dvije opcije - da pristane na upola manju platu ako želi da ostane (do sada je zarađivao pet miliona eura po sezoni) ili da dobije raskid ugovora i na ljeto traži novi klub.

"Moj agent je već pričao sa klubom i rekao: "Ako je ovo ekonomsko pitanje, hajde da razgovaramo, da vidimo da li možemo nešto da uradimo. Nismo pričali o tome dvije godine. Već sam jednom pomogao klubu i zašto to ne bih uradio opet? Zašto nismo sjeli da pričamo, da nađemo rješenje? Jedino objašnjenje koje sam dobio je da klub želi da ide drugim putem", poručio je Mirotić koji je u Barsi od 2019.

Očekuje se da Mirotić pojača Olimpiju iz Milana.

Bonus video: