Ivanović: Prvo poluvrijeme bez energije nas je koštalo

"Ponosan sam, to sam rekao igračima - na rad, zalaganje, igru, sportsko i fer ponašanje. Samo mi je žao kako odigrali prvih 20 minuta. Uzrok? Sličan početak je bio kao prve i druge utakmice. Partizan tako počinje na svom terenu - agresivno, a mi kao da se za to nismo spremili", rekao je crnogorski trener na klupi Zvezde

6402 pregleda 15 komentar(a)
Foto: KK Partizan
Foto: KK Partizan

Košarkaši Crvene zvezde više nisu na tronu u AdmiralBet ABA ligi, trener Duško Ivanović je žalio nakon lošeg prvog poluvremena njegove ekipe u majstorici protiv Partizana.

"Crno-bijeli" su u "Štark areni" slavili 96:85, a u prvom dijelu su imali 20 poena prednosti - 54:34.

"Čestitam Partizanu na tituli, mislim da je odigrao puno bolje, pogotovo u prvih 20 minuta. U prvom dijelu nismo imali energiju i koncentraciju. Naročito u odbrani. Partizan je sve to imao i pogađao otvorene šuteve", rekao je Ivanović i dodao:

"Pokazali smo jedno lice u Areni, drugo u Pioniru, baš kao Partizan. Ove sezone je u međusobnim duelima 5-5 u duelima sa Partizanom, dakle možemo da igramo sa njim, ali zaslužio je da osvoji ovaj trofej", istakao je crnogorski stručnjak.

Ivanović navodi da je ponosan na tim.

"Ponosan sam, to sam rekao igračima - na rad, zalaganje, igru, sportsko i fer ponašanje. Rekao sam im i da prava ekipa osvaja titulu na strani, a ne kod kuće i mi to nismo pokazali večeras. Samo mi je žao kako odigrali prvih 20 minuta. Uzrok? Sličan početak je bio kao prve i druge utakmice. Partizan tako počinje na svom terenu - agresivno, a mi kao da se za to nismo spremili. Bili smo kasnije u igri, imali šut da se potpuno vratimo...", kazao je Ivanović.

Da li ostaje na klupi Zvezde...

"Kakvi su planovi? Zvezda je veliki klub i uvijek je imala i imaće velike ambicije. Sada svi zajedno idemo na mali odmor. Ja volim da radim, ali je sada vrijeme za odmor", zaključio je Ivanović.

Bonus video: