Veliki preokret: Kevin Panter ostaje u Partizanu

"Panter je jutros potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom i u novoj sezoni će predvoditi 'crno-bijele'", saopštio je Partizan

10049 pregleda 18 komentar(a)
Kevin Panter, Foto: KK Partizan/Dragana Stjepanović
Kevin Panter, Foto: KK Partizan/Dragana Stjepanović

Veliki preokret na košarkaškom tržištu - Kevin Panter je produžio ugovor sa Partizanom, objavio je šampion Admiralbet ABA lige.

"Kapiten ostaje u crno-bijelom! Nakon osvajanja AdmiralBet ABA lige, kapiten i MVP finalne serije regionalnog šampionata Kevin Panter je produžio ugovor sa Partizanom Mozzart Bet. Panter je jutros potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom i u novoj sezoni će predvoditi 'crno-bijele'", saopštio je Partizan.

U utorak su svi evropski mediji, pozivajući se na specijalizovani Eurohoops, objavili informaciju da će Panter potpisati dvogodišnji ugovor sa Barselonom vrijedan šest miliona eura bruto.

Američki košarkaš je prije dvije godine stigao u Partizan iz milanske Olimpije. Igrao je još za AEK, Virtus, Olimpijakos, Crvenu zvezdu, Lavrio, Antverpen i Rosu Radom.

Panter je ove sezone u Evroligi prosječno bilježio 16,1 poen, 2,1 skok i 2,5 asistencija. Prosjek u ABA ligi mu je bio 12,5, 2,4 skoka i 3,1 asistencija.

Bonus video: