Slavković prvo pojačanje Budućnost Volija

Krilni košarkaš se pridružio saigračima iz reprezentacije, Petru Popoviću i Igoru Drobnjaku, a sa mlađim od njih dvojice je već igrao u redovima „studenata”. Biće prvo od domaćih pojačanja - u igri je Andrija Grbović, a slobodni su Danilo Nikolić, Aleksa Ilić, Marko Simonović, Bojan Dubljević...

10090 pregleda 13 komentar(a)
Andrija Slavković sa direktorom Slavkom Radulovićem, Foto: KK Budućnost Voli
Andrija Slavković sa direktorom Slavkom Radulovićem, Foto: KK Budućnost Voli

Prvo pojačanje Budućnost Volija za novu sezonu je ono koje se i očekivalo - nakon odličnih izdanja u dresu SC Derbija i reprezentacije Crne Gore, Andrija Slavković se vratio u klub za koji je igrao u mlađim kategorijama.

Krilni košarkaš se tako pridružio saigračima iz reprezentacije, Petru Popoviću i Igoru Drobnjaku, a sa mlađim od njih dvojice je već igrao u redovima „studenata”.

„Kuća se gradi od temelja, pa je tako naš klub odlučio da sklapanje rostera za narednu sezonu počne sa bogaćenjem baze domaćih igrača. Andrija Slavković je prije svega neko ko nije ‘stranac’ u plavo-bijelom dresu, budući da je isti nosio i u mlađim kategorijama i kao senior. Kao talenat prešao je u SC Derby gdje proteklih sezona važi za jednog od igrača koji u momentima lucidnosti pokaže sav svoj potencijal. Tako mu nije strano da atraktivno zakuca u tranziciji, pogodi trojku kad se lomi rezultat, požrtvovano osvoji novi posjed svojoj ekipi ofanzivnim skokom. Košarkaš koji je i dalje mlad, igra na poziciji krila i spreman je za sljedeći korak u svojoj karijeri. Dobro došao nazad Andrija”, objavila je Budućnost.

Slavković bi trebalo da bude prvo u nizu domaćih pojačanja, jer je Petar Mijović poručio da želi da ima „nukleus ekipe od crnogorskih košarkaša”.

U igri je Andrija Grbović, a slobodni su Danilo Nikolić, Aleksa Ilić, Marko Simonović, Bojan Dubljević...

Bonus video: