Papapetru se vratio u Panatinaikos

Grk je potpisao dvogodišnji ugovor

6611 pregleda 1 komentar(a)
Janis Papapetru, Foto: KK Partizan/Dragana Stjepanović
Janis Papapetru, Foto: KK Partizan/Dragana Stjepanović

U danu kada je Jam Madar potpisao za Fenerbahče, Partizan je ostao bez još jednog igrača - Janis Papapetru se vratio u Panatinaikos.

Doduše, spekulacije o povratku Papapetrua u Atinu trajale su danima, a danas je grčki gigant ozvaničio transfer.

Papapetru je sa Panatinaikosom potpisao dvogodišnji ugovor. On je u ovom klubu igrao od 2018. do 2022. godine. Prethodno je nosio dres Olimpijakosa.

"Zauvijek ću biti zahvalan što sam bio dio Partizanove porodice. Želim da se zahvalim upravi i cijeloj organizaciji Partizana. Mojim saigračima, svaki dan je bio dragocjen, čak i u najtežim trenucima ostajali smo zajedno. Hvala vam. Prijateljstva će ostati zauvijek. Najboljem treneru koji postoji, Željku, hvala što me je odabrao i što mi je dao šansu da budem dio nečeg posebnog. Svaki dan sa tobom je bila lekcija i ti časovi će me pratiti do kraja života. Teško je reći zbogom ljudima koji su mi dali bezuslovnu ljubav. Zauvijek ću pratiti i podržavati Partizan“, napisao je Papapetru.

Prije Papapetrua u Panatinaikos su stigli Kostas Slukas, Luka Vildosa, Matijas Lesor, Kostas Adetokumbo, Dinos Mitoglu i Dimitris Moraitis, kao i trener Ergin Ataman.

Bonus video: