Sin Lebrona Džejmsa otpušten iz bolnice poslije srčanog zastoja: "Porodica je na okupu, bezbjedna i zdrava"

"Zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji medicinskog osoblja, Broni Džejms je uspješno liječen", naveli su iz bolnice i dodali da je Broni Džejms pušten kući gdje se sada odmara

3433 pregleda 1 komentar(a)
Broni Džejms, Foto: Reuters
Broni Džejms, Foto: Reuters

Košarkaš Broni Džejms, najstariji sin NBA zvijezde Lebrona Džejmsa, otpušten je iz bolnice, tri dana nakon što je doživio srčani zastoj.

Broni Džejms je u utorak tokom košarkaškog treninga na Univerzitetu Južna Kalifornija doživio srčani zastoj nakon čega je prevezen u bolnicu.

"Zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji medicinskog osoblja, Broni Džejms je uspješno liječen", naveli su iz bolnice i dodali da je Broni Džejms pušten kući gdje se sada odmara.

Broni Džejms je, kako se dodaje, stigao u bolnicu "potpuno svjestan, neurološki netaknut i stabilan". Iz bolnice su naveli da će se liječenje nastaviti, ali da su "ohrabreni njegovim odgovorom".

Njegov otac Lebron Džejms zahvalio je juče navijačima na podršci i molitvama za njegovog 18-godišnjeg sina.

"Porodica je na okupu, bezbjedna i zdrava. Imaćemo više da kažemo kada za to budemo spremni, ali želio sam da vam kažem koliko nam je vaša podrška značila", napisao je Lebron Džejms na društvenim mrežama.

Bonus video: