Janakopulos: Mirotić mi je rekao da voli Grčku, bio sam siguran da dolazi, a onda sam shvatio da svima govori isto

"Za razliku od drugih klubova, mi ulažemo i trošimo. Radimo mnogo kako bismo to sebi omogućili. Ne pomažu nam vlasti, banke nam ne daju besplatne kredite, nemamo ni fudbalske klubove iza sebe…"

11083 pregleda 207 reakcija 21 komentar(a)
Mirotić, Foto: Euroleague
Mirotić, Foto: Euroleague

Partizan, Monako, Panatinaikos, Crvena zvezda, Olimpijakos... Svima je zajedničko da su ovog ljeta željeli Nikolu Mirotića, ali i da su na kraju svi ostali "praznih šaka".

Saga oko transfera jednog od najboljih košarkaša Evrope se nastavlja, trenutno je navodno najbliži Armaniju iz Milana, a prvi čovjek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos ispričao je kako je bio ubijeđen da momak rođen u Podgorici stiže u zeleni dio Atine.

"Imali smo lijep i prijatan razgovor telefonom, u tom trenutku mi je pokazao mi je da mnogo voli Grčku", rekao je Janakopulos u opširnom intervjuu za SDNA.

Ipak...

"Kada smo prekinuli vezu, rekao sam da ne vidim način da Mirotić neće doći u Panatinaikos. Onda sam saznao da je sve isto govorio i drugim timovima", dodao je Janakopulos.

Janakopulos
Janakopulosfoto: Printscreen YouTube/Eurohoops TV

Mirotić nije stigao, ali PAO će i bez njega imati moćan tim - u "zelenu" Atinu su stigli Kostas Slukas, Huanćo Ernangoles, Luka Vildoza, Matijas Lesor, Janis Papapetrou, Dinos Mitoglu, Džerijan Grent, Kajl Gaj, Kostas Adetokumbo i Dimitris Moraitis.

"Za razliku od drugih klubova, mi ulažemo i trošimo. Radimo mnogo kako bismo to sebi omogućili. Ne pomažu nam vlasti, banke nam ne daju besplatne kredite, nemamo ni fudbalske klubove iza sebe…", istakao je Janakopulos.

Bonus video: