Povratak poslije devet godina: Vladimir Mihailović potpisao za Budućnost Voli

Crnogorski reprezentativac je u prethodne dvije sezone u dresu Barana, ali i nacionalnog tima, dokazao kakav je igrač. U jednom trenutku je bio i rekorder AdmiralBet ABA lige sa 46 poena protiv Mege, a kasnije ga je pretekao saigrač Deron Fets Rasel sa 47

25551 pregleda 179 reakcija 43 komentar(a)
Foto: Mornar-Barsko zlato/Media Pro
Foto: Mornar-Barsko zlato/Media Pro

Poslije devet godina, koje je proveo u Njemačkoj, Belgiji, Poljskoj, Bjelorusiji i Baru, Vladimir Mihailović se vratio u Budućnost Voli.

I to iz istog kluba iz kojeg je došao i 2010. godine, Mornara.

Crnogorski reprezentativac je u prethodne dvije sezone u dresu Barana, ali i nacionalnog tima, dokazao kakav je igrač. U jednom trenutku je bio i rekorder AdmiralBet ABA lige sa 46 poena protiv Mege, a kasnije ga je pretekao saigrač Deron Fets Rasel sa 47.

Drugi dio prošle sezone je propustio zbog nekoliko vezanih povreda, ali se potpuno oporavio, što je dokazao na utakmici sa Slovenijom u utorak, kada je dao 26 poena, uz šut za tri 8-6.

Podgorički klub je na zanimljiv način najavio njegov kambek - Povratak Džedaja.

Prije njega, Budućnost je dovela plejmejkere Mekinlija Rajta i Kolbija Rosa, bekove Alerika Frimena i Flečera Megija, krilo Andriju Slavkovića, krilnog centra Andriju Grbovića i centre Džakorija Vilijamsa i Marvina Džonsa.

Traži se još "četvorka"...

Bonus video: