Megi stigao u Budućnost: Želimo da dokažemo da smo ozbiljan klub

Nakon tri sezone u SC Derbiju, američki košarkaš se preselio u Budućnost Voli

15777 pregleda 110 reakcija 20 komentar(a)
Flečer Megi, Foto: KK Budućnost Voli
Flečer Megi, Foto: KK Budućnost Voli

Prethodne tri sezone je igrao za SC Derbi, da bi ovog ljeta promijenio klub, ali ne i grad - riječ je o Flečeru Megiju, koji je napustio "studente" i potpisao za Budućnost Voli.

Megi je sa "studentima" osvojio NLB ABA2 ligu, igrao u Admiralbet ABA ligi i dao ogroman doprinos prethodne sezone kada je ekipa Andreja Žakelja ostvarila istorijski rezultat i plasirala se u četvrtfinale regionalnog takmičenja i finale Prve crnogorske lige.

"Dobar je osjećaj, zato što svi ovdje znaju šta znači igrati za Budućnost Voli. Velika mi je čast predstavljati ovaj tim, veoma sam uzbuđen i nadam se da ću igrati dobro i donijeti pobjede. Definitvno volim da šuitram puno trojki, nekada i neku nemoguću, ali uvijek ću raditi vrijedno i boriti se i uraditi sve što mogu da naš tim pobijedi", rekao je Megi za sajt Budućnosti.

Osim Megija Budućnost je ovog ljeta dovela plejmejkere Mekinlija Rajta i Kolbija Rosa, bekove Alerika Frimena i Flečera Megija, krilo Andriju Slavkovića, krilnog centra Andriju Grbovića i centre Džakorija Vilijamsa i Marvina Džonsa.

"Imamo visoka očekivanja, želimo da dokažemo sa smo ozbiljan klub. Mislim da možemo biti jedan od najboljih klubova u Evrokupu i da pokažemo da možemo da se takmičimo sa Partizanom i Zvezdom u ABA ligi", vjeruje Megi.

Nakon tri sezone, Megi će ove igrati protiv SC Derbija.

"Biće dosta neobično, jer su zadržali pola prošlogodišnjeg tima sa kojim sam igrao prethodne tri godine. Ali, i Slavković dolazi ovdje sa mnom tako da ćemo se pobrinuti da pobijedimo naš stari tim."

Megi ističe da su mu Crna Gora i Podgorica drugi dom.

"Pričao sam porodici i prijateljima da su mi Podgorica i Crna Gora drugi dom. Ovdje imam mnogo prijatelja i ljudi koje sam upoznao, dobro sam upoznao grad, osjećam se veoma lagodno i zaista uživam ovdje, osjećam se kao domaći igrač", poručio je Megi.

Bonus video: