Gledaj sve utakmice Mundobasketa na Sport Klub kanalima!

Samo uz Telemach EON ili Total TV pakete

23180 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemach
Foto: Telemach

Ostalo je još samo šest dana do početka Mundobasketa! Sasvim dovoljno vremena da, ukoliko već niste, sebi obezbijedite pravu sportsku zabavu na TV ekranima!

Svjetsko prvenstvo u košarci na programu je od 25. avgusta do 10. septembra, a utakmice će se igrati u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Svaku možete ispratiti direktno na Sport Klub kanalima samo uz Telemach EON ili Total TV.

Oni koji još nisu postali Telemach korisnici, mogu da izaberu jedan od EON paketa po cijeni od 14,90 eura prvih 6 mjeseci ili Total TV paket po cijeni od 5,90 prvih 12 mjeseci.

17 dana uzbudljive igre!

Sportski stručnjaci tvrde da će ovogodišnji Mundobasket biti jedan od najuzbudljivijih do sada.

Znamo da uzbuđenja neće nedostajati kada na teren izađe Košarkaška reprezentacija Crne Gore. Naši momci igraće u grupi D sa selekcijama Egipta, Meksika i Litvanije.

Zakažite prvo okupljanje ekipe uz Sport Klub kanale već 25. avgusta kada Crna Gora igra prvi meč sa Meksikom. Dva dana kasnije rival će nam biti Egipat, dok je utakmica sa Litvanijom 29. avgusta.

Vidjećemo kakav rasplet po grupama nas očekuje i hoće li Španija uspjeti da odbrani titulu šampiona.

Zasigurno, spektakl na terenu očekujemo i od najvećih košarkaških sila poput Sjedinjenih Američkih Država, ali i od manje poznatih timova poput Južnog Sudana i Zelenortskih Ostrva.

Spremite se na vrijeme za 17 dana uzbudljive igre!

Sve dodatne informacije o najboljoj TV ponudi potražite na sajtu telemach.me, u Telemach prodajnim mjestima ili pozivom Kontakt centra na 1800.