Mihailović: Samo je Meksiko u mislima, želimo da se odmorimo, adaptiramo i spremni dočekamo Mundobasket

"Domaćini Mundobasketa su nas zaista sjano ugostili, vidi se da se baš trude i da im je stalo što su jedan od organizatora Svjetskog prvenstva"

18264 pregleda 38 reakcija 7 komentar(a)
Mihailović, Foto: REUTERS/Annegret Hilse
Mihailović, Foto: REUTERS/Annegret Hilse

Prvi trening u Manili je odrađen, košarkaši Crne Gore polako se adaptiraju na nove vremenske uslove i upoznaju sa gradom koji će narednih dana živjeti za ovaj sport.

"Domaćini Mundobasketa su nas zaista sjano ugostili, vidi se da se baš trude i da im je stalo što su jedan od organizatora Svjetskog prvenstva", poručio je iz glavnog grada Filipina naš bek Vladimir Mihailović.

U Manilu je ekipa Boška Radovića stigla juče - letom iz Podgorice, preko Istanbula.

"Let je protekao mnogo lakše nego što smo očekivali, odradili smo prvi trening, zadovoljni smo, atmosfera je super i radujemo se daljim obavezama", podvukao je Mihailović.

Drugi nastup Crne Gore na Mundobasketu sve je bliži...

"Iskoristićemo ovaj period do početka da se što bolje adaptiramo, odmorimo i svježi dočekamo prvenstvo", dodaje novi košarkaš Budućnost Volija.

Naši košarkaši imaće sedam dana i još jedan test meč (protiv domaćina Filipina) da spremni dočekaju Mundobasket.

"Znače nam ovi dani, jer nakon dugog puta i velike vremenske razlike moramo da se adaptiramo".

Crna Gora Mundobasket otvara 25. avgusta protiv Meksika, nakon čega je čekaju i dueli sa Egiptom (27) i Litvanijom (29). Ipak, u mislima su trenutno samo "sombrerosi".

"Tako je, mislimo samo na prvu narednu utakmicu. Razmišljamo samo o Meksiku i idemo korak po korak", zaključio je Mihailović.

Bonus video: