Mornar vratio provjerenog trojkaša: Voler ponovo u Baru

Voler je sedmo pojačanje Mornara ove sezone, a prije njega stigli su Džejkobi Bojkins, Džamal Džonson, Dvajt Marej, Makol Maiven, Milić Starovlah i Aleksa Gavrilović, dok su ugovore produžili Nemanja Vranješ i Milija Miković

5294 pregleda 8 komentar(a)
Foto: KK Mornar
Foto: KK Mornar

Tokom dva mandata u Baru postao je ljubimac navijača, a košarkaška publika u crnogorskom lučkom gradu i naredne sezone uživaće u njegovim majstorijama.

Američki košarkaš Antabija Taj Voler ponovo će nositi dres Mornara, nakon što je u Toplici igrao u sezoni 2016/17, a potom i od 2018. do 2020. godine.

"Prethodne dvije godine ovaj košarkaš koji je osvojio srca navijača Mornara trojkaškim kanonadama nastupao je za Igokeu", objavio je klub iz Bara.

Iz Mornara podsjećaju da je u prvoj ABA sezoni 2017. godine Voler postigao na meču protiv Budućnosti postigao 33 poena što mu je rekordan učinak na jednom meču u regionalnom šampionatu.

Voler je sedmo pojačanje Mornara ove sezone, a prije njega stigli su Džejkobi Bojkins, Džamal Džonson, Dvajt Marej, Makol Maiven, Milić Starovlah i Aleksa Gavrilović, dok su ugovore produžili Nemanja Vranješ i Milija Miković.

Bonus video: