MVP Ivanović: Mnogo smo griješili, za Litvaniju ovo nije dovoljno

Crna Gora savladala Egipat 89:74 i stigla do druge pobjede na prvenstvu

15711 pregleda 76 reakcija 4 komentar(a)
Nikola Ivanović, Foto: AdmiralBet
Nikola Ivanović, Foto: AdmiralBet

Crna Gora je opravdala ulogu favorita, savladala Egipat 89:74 i upisala drugu pobjedu na Mundobasketu.

Ekipa Boška Radovića sada čeka utakmicu Litvanije i Meksika (14.30). Ako Litvanci pobijede, drugi krug je već danas zagarantovan.

A nakon meča, za igrača utakmice je proglašen Nikola Ivanović. On je protiv "faraona" imao 15 poena, po dva skoka i asistencije, za indeks korisnosti 17.

"Najvažnije je da smo skoro obezbijedili prolaz u drugu rundu, što je bio primarni cilj. Opet smo imali mnogo grešaka, nervoznih odluka, izgubljenih lopti, što je bio slučaj u prvoj utakmici. Nadam se da ćemo za dva dana protiv Litvanije odigrati najbolju utakmicu na prvenstvu, jer za protivnika kao što je Litvanija ovo nije dovoljno", rekao je nakon meča Ivanović za Sport klub.

I danas je bilo oscilacija u igri, izgubljenih lopti...

"Glavni problem je što sve te stvari moraju odmah da se ispravljaju. Mislim da treba da vodimo računa da nemamo ovoliko izgubljenih lopti. Mislim da možemo dobro da odigramo protiv Litvanaca", najavio je Ivanović meč sa Litvancima u utorak (14.30).

Novi plejmejker ruske Rune se osvrnuo i na podršku sa tribina, koju je imala naša selekcija.

"Nema mnogo naših ljudi iz Crne Gore, ali sam vidio neke FIlipince sa zastavama Crne Gore. Hvala im što su došli", rekao je Ivanović za Sport klub.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: