Radončić: Nećemo stati, "pobićemo" se i sa Litvancima; Radović: Ostvarili smo zacrtani cilj

Crna Gora u 2. kolu Mundobasketa savladala Egipat 89:74

9526 pregleda 1 komentar(a)
Dino Radončić, Foto: FIBA
Dino Radončić, Foto: FIBA

Sa deset poena u prvoj četvrtini i pet šuteva bez promašaja, Dino Radončić je košarkaškoj reprezentaciji Crne Gore trasirao put ka pobjedi nad Egiptom.

Ubrzo su mu se priključili Nikola Ivanović, Nikola Vučević, Nemanja Radović i ostali saigrači, pa se pitanje pobjednika nijednog trenutka nije postavljalo.

Na kraju je bilo 89:74, a Crna Gora je stigla do druge pobjede na ovogodišnjem Mundobasketu.

"U reprezentaciji sam sedam godina, dosta vremena igramo zajedno, uigrali smo se. Srećan sam zbog svih nas. Došlo je pravo vrijeme da se sve ovo poklopi na pravi način. Nećemo stati. 'Pobićemo' se sa Litvancima. Sjajna su ekipa, imaju odličan sistem, ali smo spremni da igramo i sa njima", rekao je nakon današnjeg meča Radončić.

Nemanja Radović je meč završio sa osam poena i tri uhvaćene lopte.

Radović
Radovićfoto: FIBA

"Bilo je oscijalcija u igri, ali smo izuvukli pobjedu. Sada nam slijedi taj duel sa Litvanijom. Ozbiljan su protivnik, košarkaška zemlja. Moramo dobro da se pripremimo i da probamo da im pariramo. Ostvarili smo zacrtani cilj, sada slijedi ono najvažnije. Veoma smo srećni, ali moramo ostati čvrsto na zemlji. Bitno je da u utakmicu sa Litvancima uđemo kako treba i da pokušamo da obezbijedimo prvo mjesto", rekao je Radović.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: