Nervozni Rajs: Pogledajte reakciju Amerikanca nakon što ga je Tanjević izveo iz igre

Rajs ne samo da igra daleko ispod očekivanja, već na ne meču sa Turskom pokazao nepoštovanje prema treneru, koji je, uz to, košarkaška legenda, i prema svojim saigračima
66 pregleda 21 komentar(a)
Turska Crna Gora, Foto: Tbf.org.tr
Turska Crna Gora, Foto: Tbf.org.tr
Ažurirano: 28.08.2017. 12:39h

Najbolji crnogorski košarkaši u subotu veče su izgubili od Turske, posljednji meč u pripremnom periodu, a ta utakmica je, nažalost, pokazala da će Tajris Rajs, jedna od najvećih zvijezda naše reprezentacije, nespreman ići na Eurobasket, ako se, uopšte, sjutra i nađe na spisku, koji će saopštiti selektor Bogdan Tanjević.

Rajs ne samo da igra daleko ispod očekivanja, već je u duelu sa Turskom pokazao nepoštovanje prema treneru, koji je, uz to, košarkaška legenda, i prema svojim saigračima.

Na snimku koji je objavio magazin "Gigantes del Basket" vidi se jasno kako Amerikanac sa crnogorskim državljanstvom glasno i drsko negoduje u razgovoru sa Tanjevićem, a onda demonstrativno napušta teren, ne dozvolivši Đukanoviću i Pavlićeviću da ga smire.

Rajs se vratio na klupu, kasnije i igrao, ali ovakvo ponašanje ne sluti na dobro.

"Rajs prolazi kroz najteži period u karijeri. Zna da na njega ne računaju u Barseloni, a sada je izgubio i dobar odnos u reprezentaciji Crne Gore", piše Marka.

Bonus video: