Mihailović nakon decenije ponovo u plavom: Tokom godina sam se puno promijenio, imamo interesantnu ekipu

"Utisci su fenomenalni, osjećam se sjajno i jedva čekam prvu utakmicu. Mislim da je ekipa napravljena jako interesantno, etuzijazam je dosta veliki..."

8441 pregleda 2 komentar(a)
Mihailović, Foto: KK Budućnost Voli
Mihailović, Foto: KK Budućnost Voli

Nakon Njemačke, Belgije, Poljske, Bjelorusije i Bara Vladimir Mihailović ponovo je navukao plavi dres.

Bek reprezentacije Crne Gore ovog ljeta se nakon deset godina vratio u Budućnost Voli, a nakon nezaboravnog Mundobasketa u Manili počeo je sa treninzima u novom/starom klubu.

"Mislim da sam se kao igrač puno promijenio tokom ovih deset godina od kad nisam tu. Navijači od mene mogu prije svega da očekuju fenomenalan odnos i borbu u svakom meču i da ću svoje kvalitete staviti u interes tima", poručio je Mihailović za klupski sajt.

Kakav je osjećaj ponovo biti dio najvećeg crnogorskom košarkaškog kluba?

"Utisci su fenomenalni, osjećam se sjajno i jedva čekam prvu utakmicu. Mislim da je ekipa napravljena jako interesantno, etuzijazam je dosta veliki tako da jedva čekam", dodao je Mihailović.

A, kakvu Budućnost navijači mogu da očekuju?

"Očekivanja su prije svega da počnemo od sebe, da izgradimo ekipu i igru na nekom najvišem nivou što je moguće i da u svaku utakmicu ulazimo sa najvećom mogućom energijom i fokusom - nadam se da će iz toga izaći dobri rezultati", nema dilemu Mihailović, koji se u Budućnost vratio iz istog kluba iz kojeg je došao i 2010. godine - Mornara.

Dotakao se još jednom i Mundobasketa na kojem je Crna Gora stigla do istorijskog 11. mjesta i obezbijedila olimpijske kvalifikacije.

"Još sabiramo utiske. Zadovoljni smo generalno, mislim da smo prvi i osnovni cilj ostvarili, što je i istorijski uspjeh za našu državu, plasman u drugi krug. Možda je i falilo malo sreće, malo boljih određenih odluka za sjajan rezultat, ali mislim da svakako moramo biti jako zadovoljni", zaključio je Mihailović.

Novu sezonu Budućnost otvara utakmicom ABA Superkupa protiv Zadra, koji 18. septembra počinje u Podgorici.

Zanimljivo i prvi meč u novoj sezoni ABA ligi odigraće protiv istog rivala (29. septembar), dok će Evrokup otvoriti 4. oktobra protiv Litkabelisa.

Bonus video: