Druga pobjeda: Crna Gora rutinski savladala Ukrajinu

Posljednju provjeru "crveni" će imati sjutra protiv Turske od 19 sati po našem vremenu
5 komentar(a)
Dubljević, Foto: Beta
Dubljević, Foto: Beta
Ažurirano: 25.08.2017. 19:37h

Najbolji crnogorski košarkaši ostvarili su drugu pobjedu u pripremnim mečevima za Eurobasket - u pretposljednjem testu savladali su Ukrajinu, na turniru u Istanbulu, sa 75:62 (18:17, 25:10, 20:20, 12:15).

Izabranici Bogdana Tanjevića kontrolisali su utakmicu, vodili i sa više od 20 poena razlike...

Meč je naša selekcija prelomila u drugoj četvrtini, koju je odigrala u visokom defanzivnom ritmu, primila samo 10, a postigla 25 poena.

Tajris Rajs je postigao 12 poena, devet je ubacio Vladimir Mihailović, osam Nikola Vučević, po sedam Suad Šehović i Marko Todorović.

"Nadam se da je izdanje protiv Ukrajine potvrda da hvatamo pravu formu. U Istanbulu imamo tri odlične provjere pred Eurobasket i svaku želimo da iskoristimo na najbolji način. Imali smo uspona i padova u pripremnom periodu, ali atmosfera u timu je odlična, radili smo veoma naporno i nadam se da će to donijeti dobar rezultat na prvenstvu", kazao je Vladimir Mihailović.

Tanjević je rasporedio minutažu, samo je Vučević odigrao više od 20 minuta, a 12 od 14 igrača se upisalo u strijelce.

Posljednju provjeru "crveni" će imati sjutra protiv Turske od 19 sati po našem vremenu.

Crna Gora je u pripremnom periodu, prije Ukrajine, savladala Belgiju, a poražena je od Srbije, Grčke, Italije i Francuske, te od Turske u nezvaničnom meču zatvorenog tipa.

Bonus video: