Nakon "rata saopštenjima" vanredna Skupština KSCG zakazana za 20. oktobra

Skupština na kojoj će biti birani članovi Upravnog odbora, zakazana je za 13 sati

9563 pregleda 1 komentar(a)
Sa jedne od ranijih sjednica Skupštine KSCG, Foto: KSCG
Sa jedne od ranijih sjednica Skupštine KSCG, Foto: KSCG

Vanredna skupština Košarkaškog saveza Crne Gore biće održana 20. oktobra, saopšteno je iz KSCG.

Kako se navodi, Skupština na kojoj će biti birani članovi Upravnog odbora, zakazana je za 13 sati u Multimedijalnoj sali Univerzitetsko sportsko-kulturnog centra.

Predsjednik Košarkaškog saveza Crne Gore Nikola Peković nedavno je u obraćanju javnosti poručio da je KSCG paralizovan od strane nekoliko ljudi - predsjednika Skupštine saveza Radoslava Jovanovića i nekoliko članova Upravnog odbora.

On je dodao i da su zbog toga blokirani KSCG i sve odluke koje moraju biti donijete, kao i da je Jovanović obmanuo javnost i da nije zakazao Skupštinu "zbog opstrukcije, iz ličnih razloga, straha, pritisaka", kako navodi, samo njemu znano zašto.

S druge strane, Jovanović je istakao da nijednog momenta, ni sa jednim pojedincem, klubom ili bilo kojim subjektom KSCG nije kontaktirao ili uticao na donošenje bilo kakve pristrasne odluke.

U jednom od saopštenja, istakao je i da je termin sastanka za pripremu Vanredne sjednice skupštine planiran za 3. oktobar, pa je očigledno danas i došlo do dgovora da vanredna Skuptina bude održana 20. oktobra.

"Želim da se u što kraćem roku obezbijede odgovarajući uslovi za rad svih struktura KSCG i da novinarske stupce i ubuduće punimo uspjesima na domaćoj i međunarodnoj sceni", poručio je tada Jovanović.

Bonus video: