Mijović: U prvom poluvremenu smo igrali mekano, u drugom je defanziva bila bolja

Budućnost u 2. kolu Evrokupa izgubila u Ankari od Turk Telekoma - 79:77

11191 pregleda 3 komentar(a)
Petar Mijović, Foto: KK Budućnost Voli
Petar Mijović, Foto: KK Budućnost Voli

Košarkaši Budućnost Volija poraženi su večeras u Ankari od Turk Telekoma (79:77) u 2. kolu Evrokupa.

Budućnost je u prvom poluvremenu imala 15 poena minusa, konstantno je bila u rezultatskom zaostatku, ali je uspjela da dođe do napada za produžetak. Mekinli Rajt, dvije sekunde prije kraja, nije bio precizan.

"Čestitam kolegi Čanku i Turk Telekomu na pobjedi. Mislim da su zasluženo pobijedili, ako pogledamo svih 40 minuta utakmice. U prvom poluvremenu smo odigrali mekano, pogotovo u defanzivi, nismo ispoštovali dogovor koji smo pripremali, dok smo u drugom poluvremenu odigrali bolje. Defanziva je bila bolja i iz toga smo došli do poena u kontri, napad nam je bio daleko bolji, lopta se bolje kretala i na kraju je utakmica bila na jednu loptu", rekao je nakon meča trener Budućnosti Petar Mijović.

Budućnost je odigrala dva različita poluvremena, u prvom je primila 50 poena, dok je u drugom igrala bolje u defanzivi, pa je u tom dijelu primila samo 29 poena.

"Prije poslednjeg šuta pogriješili smo u kontri jedan na nula, izgubili smo loptu, promašili smo i u posljednjem napadu za produžetak sa dobre pozicije. Na kraju bih želio da se zahvalim našim vjernim navijačima koji su prešli preko 1.500 kilometara kako bi nas bodrili u ovoj utakmici", poručio je Mijović.

Bonus video: