Duško Ivanović više nije trener Crvene zvezde

"Klub se ovom prilikom još jednom zahvaljuje Dušku Ivanoviću na svemu što smo zajedno učinili u prethodnom periodu", saopštila je Crvena zvezda

24604 pregleda 31 reakcija 31 komentar(a)
Duško Ivanović, Foto: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanović
Duško Ivanović, Foto: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanović

Duško Ivanović više nije trener košarkaša Crvene zvezde, saopštio je večeras beogradski klub.

Crnogorski trener i Zvezda su se rastali nakon jučerašnjeg poraza od Virtusa u Bolonji u 4. kolu Evrolige.

"KK Crvena zvezda Meridianbet obavještava javnost da Duško Ivanović više nije prvi trener našeg seniorskog tima. Klub se ovom prilikom još jednom zahvaljuje Dušku Ivanoviću na svemu što smo zajedno učinili u prethodnom periodu, ogromnom radu i trudu koji je uložio, načinu na koji je predstavljao klub kao trener prvog tima i želi mu mnogo zdravlja i uspjeha u narednom periodu i na novom profesionalnom izazovu", saopštila je Crvena zvezda.

Crvena zvezda nakon četiri kola u Evroligi ima bilans od jedne pobjede i tri poraza, dok u Admiralbet ABA ligi ima sve tri pobjede.

"O izboru novog trenera, KK Crvena zvezda Meridianbet će blagovremeno obavijestiti javnost", saopšteno je iz beogradskog kluba.

"Crveno-bijeli" u narednom kolu Evrolige, u četvrtak, gostuju Partizanu, a prije toga, u ponedjeljak igraju protiv FMP-a u 4. kolu ABA lige.

Ivanović je 14. novembra prošle godine na klupi Zvezde naslijedio Vladimira Jovanovića. Sa Zvezdom je osvojio Kup i prvenstvo Srbije, dok je u finalu ABA lige izgubio od Partizana.

Bonus video: