Derozan: Vučević nas je psovao na svom jeziku, nismo ga razumjeli, ali se isplatilo

Crnogorski košarkaš sa 24 poena i 17 skokova "razbio" je Indijanu prije dvije noći, a "Sports Illustrated" piše da je njegova odlična igra došla nakon što je naglasio potrebu da lopta više ide ispod koša

6483 pregleda 2 komentar(a)
Vučević na meču sa Indijanom, Foto: Reuters
Vučević na meču sa Indijanom, Foto: Reuters

Bilo je na startu i kraće rasprave sa trenerom toko meča, bile su i nešto skrominije brojke, a onda je Nikola Vučević "eksplodirao" u četvrtom meču nove NBA sezone i pokazao koliko igra Čikago Bulsa zavisi od njega.

Crnogorski košarkaš sa 24 poena i 17 skokova "razbio" je Indijanu prije dvije noći, a "Sports Illustrated" piše da je njegova odlična igra došla nakon što je naglasio potrebu da lopta više ide ispod koša, u trenucima kada rivalu ne odgovara takva igra.

"Veliki momak je došao, bio je dominantan i u ovom meču je uradio svoje", rekao je Demar Derozan, Vučevićev saigrač.

Zvijezda Čikaga ispričala je i zanimljivu situaciju iz svlačionice.

"Vuč nas je psovao prošle sedmice na svom jeziku i to se isplatilo", otkrio je bivši košarkaš Toronta i San Antonija.

Derozan kaže i da nisu razumjeli šta im je Vučević govorio.

"Ali rekli smo: U redu. Moramo da budemo svjesni da treba da koristimo prednosti naših ključnih igrača. Svi moramo da napravimo korak više u velikim trenucima, a Vuč je to uradio protiv Indijane", dodao je Derozan.

Novi izazov za Vučevića, Derozana i ostale momke Bilija Donovana slijedi već večeras (01.30h) kada Bulsi gostuju kod Dalasa i Luke Dončića.

Bonus video: