Budućnost se sprema za Zvezdu, Megi: Uzbuđeni smo zbog tako važne utakmice

"U odnosu na prethodna gostovanja moramo da imamo kontinuitet igre", rekao je Amerikanac

12106 pregleda 1 komentar(a)
Foto: KK Budućnost Voli
Foto: KK Budućnost Voli

Poraz od Burga u Evrokupu mora da se zaboravi, košarkaši Budućnost Volija u nedjelju igraju prvi pravi derbi u sezoni.

Podgoričani, koji su AdmiralBet ABA ligu otvorili sa pet pobjeda, idu na megdan Crvenoj zvezdi koja je sinoć seriju neuspjeha prekinula trijumfom nad Bajernom u Evroligi.

"Biće odlična atmosfera i vjerujem da smo svi uzbuđeni zbog utakmice u Beogradu i što ćemo igrati ovako važan meč. Znamo da je Crvena zvezda kvalitetan protivnik, tim iz Evrolige, tako da moramo da se dobro pripremimo i odemo sa velikim očekivanjima, iako će biti teško i zahtjevno", kazao je bek Budućnosti Flečer Megi.

"Crveno-bijeli" su poslije promjene trenera (Duška Ivanovića je naslijedio Janis Sferopulos) poraženi u dva derbija od Partizana prije nego su savladali Bavarce u 6. kolu Evrolige.

"Doživjeli su određene promjene u prethodnom periodu, ali ritam je takav da su već odigrali tri meča. Svakako idemo na meč sa željom da se vratimo sa pobjedom. U odnosu na prethodna gostovanja moramo da imamo kontinuitet igre. U prošlom meču smo odigrali veoma dobro većinu utakmice, a onda samo u par minuta izgubili sve što smo izgradili. Moramo da igramo dobro 40 minuta i da budemo spremni da odgovorimo na snagu protivnika. Onda imamo dobre šanse", istakao je Megi.

Nedjeljni duel u "Štark areni" je zakazan za 19 časova.

Bonus video: