Budućnost kreće sjutra: Novi tim, novi trener, ciljevi isti

Džikić na startu priprema neće moći da računa na reprezentativce - Nikolu Ivanovića, Suada Šehovića, Danila Nikolića i Filipa Barovića, te mladog Viktora Vujisića, srebrnog kadeta, koji je priključen prvom timu
0 komentar(a)
Kajl Gibson, Foto: KK Budućnost Voli
Kajl Gibson, Foto: KK Budućnost Voli
Ažurirano: 20.08.2017. 09:40h

Košarkaši Budućnost Volija sjutra počinju pripreme za novu sezonu, prvu pod vođstvom Aleksandra Džikića.

U izmijenjenom sastavu, sa nekoliko povratnika, te novim strancima, Budućnost će ponovo biti najozbiljniji kandidat za plej-of ABA lige i mjesto u vrhu regionalne košarke.

Džikić na startu priprema neće moći da računa na reprezentativce - Nikolu Ivanovića, Suada Šehovića, Danila Nikolića i Filipa Barovića, te mladog Viktora Vujisića, srebrnog kadeta, koji je priključen prvom timu.

Od prvog dana sa ekipom će raditi i dvojica stranaca - nakon Kajla Lendrija, sinoć je stigao i Kajl Gibson, 30-godišnji bek-šuter, koji je stigao iz francuskog Gravlena, a sa iskustvom i iz Pistoje, Rome i Ostendea.

"Crna Gora je za mene potpuno novo iskustvo. Znam da je Budućnost ranijih godina igrala plej-of i radujem se što ću ove godine i ja učestvovati, sa ciljem da igramo u Evrokupu. Znam da je ABA liga veoma jaka i da je konkurencija ozbiljna. Jedva čekam da počnemo sa treninzima i igrom. Želim da ostavim dobar utisak među klupskim drugovima, ali i pred publikom”, rekao je Gibson.

Bonus video: