Džons: Protiv Arisa fokus da bude na sitnicama, želimo da se vratimo pobjedama

Budućnost Voli u srijedu (19) dočekuje Aris u 6. kolu Evrokupa

8139 pregleda 1 komentar(a)
Marvin Džons, Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović
Marvin Džons, Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Budućnost Volija sinoć su pretrpjeli prvi poraz u Admiralbet ABA ligi ove sezone - crnogorski šampion je u Beogradu izgubio od Crvene zvezde (96:85), ali je do samog finiša bio u igri i namučio evroligašku ekipu.

Jedan od igrača koji je u Beogradu imao dobru rolu je Marvin Džons. Šansu je dobio kada je Džakori Vilijams zbog dva brza faula rano morao da izađe iz igre, a utakmicu je završio sa 17 poena.

"Igrali smo protiv evroligaške ekipe i to je uvijek odlična prilika za dokazivanje. Može se reći da je to pritisak, ali svima je želja da se dokažu, da pokažu svoj talenat. Imali smo veliku želju za pobjedom. Ipak, falilo nam je par dobrih posjeda na kraju utakmice, nismo uspjeli da odbranimo ključne napade kada smo bili blizu, oni su pogodili neke šuteve i na kraju je to prelomilo utakmicu", kazao je Džons.

Budućnost u srijedu (19) u "Morači" igra protiv Arisa u 6. kolu Evrokupa. Oba tima su na skoru 2-3.

"Radi se o veoma atletskom timu koji igra sa dosta energije, sa dobrom defanzivom. Većina utakmica u Evrokupu su im odlučene u posljednjih par posjeda, na par poena. Za nas veoma važna utakmica, želimo da se vratimo pobjedama, pogotovo u našoj dvorani pred našim navijačima."

"Morača" je neosvojiva tvrđava ove sezone u ABA ligi i Evrokupu.

"Potrebno je samo da izađemo na teren i odigramo timski, da od prvog minuta odigramo sa velikim intenzitetom, sa dosta fokusa. Ne treba fokus da nam bude na velikim stvarima, već na sitnicama, da budemo zajedno u svakom trenutku, da ostanemo na istoj strani, da budemo kompaktni svih 40 minuta i ukoliko ispoštujemo dogovor vjerujem u pobjedu", poručio je Džons.

Bonus video: