ŠMIC HVALI NAŠEG MLADOG KOŠARKAŠA

Skaut NBA draftexpressa: Sa Kljajićem nema šale, atmosfera u Morači najluđa ikada

Na svom Tviter nalogu Šmic je konstatovao da bek Gran Kanarije neko s kime "nema šale" i koji radi "sve one male stvari" koje većina zvijezda ne želi, kao i da ide na svaku loptu, odnosno da je na svakom skoku
52 pregleda 1 komentar(a)
Crna Gora kadeti ko[arka, Foto: Filip Roganović
Crna Gora kadeti ko[arka, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 19.08.2017. 11:24h

Jedan od najpoznatijih NBA draft analitičara koji radi za prestižni ESPN, kao i NBA draftexpress, Majk Šmic, boravi u Podgorici gdje prati Evropsko U16 prvenstvo.

I dok, kao i brojni NBA skauti, Šmic prati francuskog vunderkida Kilijana Hajesa, koji će večeras od 20:30 izaći na megdan četi Mladena Ostojića, za oko mu je zapao i jedan od naših junaka jučerašnje pobjede nad Srbijom, Jovan Klajić.

Na svom Tviter nalogu Šmic je konstatovao da bek Gran Kanarije neko s kime "nema šale" i koji radi "sve one male stvari" koje većina zvijezda ne želi, kao i da ide na svaku loptu, odnosno da je na svakom skoku.

Šmic je takođe pohvalio i atmosferu u prepunoj "Morači", nazivajući je vjerovatno "najluđom ikada" koju je vidio na takmičenju ovog uzrasta.

Kljajić je u sinoćnoj pobjedi nad reprezentacijom Srbije ubacio 17 poena imao 11 skokova (od čega čak 6 ofanzivnih) i 4 asistencije. 

Preporučujemo za Vas