Jogi Ferel: Došao sam da pobjeđujem, doprinijeću poenima, odbranom...

"Sjećam se veoma bučnih navijača, bubnjevi odjekuju tokom cijelog meča... Drago mi je što će sada biti na mojoj strani", rekao je Amerikanac, koji je sezonu počeo u kineskim Šangaj Šarksima

8066 pregleda 5 komentar(a)
Foto: KK Budućnost Voli
Foto: KK Budućnost Voli

Mnogi su ga vidjeli u dresu Partizana, ali Budućnost Voli je iskoristila šansu i dovela pojačanje koje bi moglo da bude kapitalno za ambicije ove sezone.

Podgoričani su juče objavili dolazak Jogija Ferela, a Amerikanac u prvom obraćanju crnogorskoj javnosti poručio da dobro zna šta se od njega očekuje u novom klubu.

Budućnost od početka sezone ima problema na oba kraja parketa, Ferel vjeruje da može da doprinese boljim izdanjima i rezultatima tima Andreja Žakelja.

"Došao sam da igram jako i prije svega da pobjeđujem. Uradiću sve što je potrebno da pomognem timu da bilježi dobre rezultate. Kako? Poenima, odbranom... Daću sve od sebe da olakšam timu da bude bolji", rekao je 30-godišnji plejmejker.

Ferel je opet u AdmiralBet ABA ligi - nakon što je dvije sezone nosio dres Cedevita Olimpije, dobro poznaje okruženje, dobro poznaje i Budućnost, ali i koliko može da bude vatrena atmosfera u "Morači"...

"Dobar je osjećaj vratiti se. Dobro sam upoznat i sa ABA ligom, ali i sa Evrokupom. Sjećam se veoma bučnih navijača, bubnjevi odjekuju tokom cijelog meča... Drago mi je što će sada biti na mojoj strani", kazao je Ferel, koji je sezonu počeo u kineskim Šangaj Šarksima.

Za kraj je poručio:

"Idemo Budućnost".

Očekuje se da Ferel u dresu Budućnosti debituje naredne srijede kada crnogorski šampion u 9. kolu Evrokupa gostuje Lietkabelisu.

Bonus video: